Dosarele violatorilor care au speriat Bărăganul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au răscolit zona, timp de mai multe zile, în căutarea criminalului
Oamenii legii au răscolit zona, timp de mai multe zile, în căutarea criminalului

Minore violate cu sălbăticie şi ucise, sunt unele din cele mai cumplite fapte petrecute în ultimul deceniu în Ialomiţa. În Bărăganul ultimului deceniu s-au perindat personaje desprinse parcă din filmele de groază. Criminali, sociopaţi dar şi pedofili şi-au făcut veacul pe aici şi au însămânţat teroarea printre localnici

La sfârşitul verii anului 1999, la Sălcioara, localitate aflată aproape de limita dintre judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, nenorocirea s-a abătut asupra întregului sat.În timp ce plecase la câmp, un localnic a zărit în lanul de porumb câteva hăinuţe ale unui copil. Omul a mai mers câţiva metri până când a ajuns la un canal de irigaţii.

Aici a făcut o descoperire macabră. Cadavrul unei fetiţe zăcea într-o baltă de sânge. Cutremurat, omul nu a mai stat pe gânduri şi a chemat imediat poliţia. După câteva verificări, oamenii legii au stabilit  că trupul neînsufleţit aparţine micuţei Maria Dumitru, o fetiţă de doar trei ani şi jumătate.

Violată şi ucisă
Vestea morţii fetiţei a zgudit din temelii tot satul. Oamenii nu mai aveau linişte şi doreau să afle cine a putut să omoare un copil nevinovat.
Ancheta oamenilor legii i-a înspăimântat şi mai tare pe localnicii din Sălcioara. În urma autopsiei trupului neînsufleţit, s-a descoperit faptul că micuţa Maria fusese îmbătată, târâtă în canalul de irigaţii, apoi violată şi omorâtă. Cu toate acestea, vinovatul se afla încă în libertate şi putea oricând să mai facă o adoua victimă.

Citiți mai multe în noul săptămânal ADS Ialomița!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite