Slobozia: Dorina Constantin - Din dragoste pentru mediul înconjurător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorina Constantin militeză pentru protecţia mediului înconjurător foto: M.S.
Dorina Constantin militeză pentru protecţia mediului înconjurător foto: M.S.

Adolescenta se consideră un ecologist convins. Pe internet, are postate o sumedenie de fotografii, realizate chiar de ea, prin care promovează natura şi mediul înconjurător.

Dorina a rămas impresionată de informaţiile pe care le primea la cursuri cu privire la mediul înconjurător. De aceea, a decis să afle cât mai multe lucruri despre natură. Fără să mai stea de gânduri, s-a înscris la cercul de Agro-biologie de la Clubul Elevilor din Ţăndărei. „Cred că aveam cam 11-12 ani atunci. Îmi plăcea foarte mult pentru că învăţam foarte multe lucruri şi aveam parte de tot felul de aplicaţii practice“, rememorează adolescenta.

Olimpică la biologie

Totul în jurul Dorinei trebuie să fie ecologic. Adolescenta a încercat să îşi dezvolte un spirit pro-natură. „Nu are nicio legătură cu moda şi cu tot ce se întâmplă astăzi. Iubesc să am grijă de natură şi de mediul înconjurător“, spune tânăra. Dragostea pentru natură şi mediul încojurător, a făcut-o pe Dorina să se apropie foarte mult de biologie, participând de două ori la faza naţională a olimpiadei.

Chiar dacă nu  reuşit un rezultat excelent, clasându-ze, la final, doar în Top 20 de concurenţi, este foarte mândră că a reuşit să ajungă până în finală. „Important este să participi, să încerci să faci ceva. Rezultatul este semnificativ, însă, căpătând experienţă, ai şanse mari să ajungi sus“, spune deschis Dorina.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite