Doctorii din Slobozia care au primit cele mai multe voturi din partea cititorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorii Mirela Nițu și Vasile Olaru sunt primii, deocamdată, în preferințele cititorilor
Doctorii Mirela Nițu și Vasile Olaru sunt primii, deocamdată, în preferințele cititorilor

Pe site-ul slobozia.adevarul.ro, cititorii cotidianului Adevărul şi-au exprimat părerea cu privire la cei mai buni medici pe care Slobozia îi are. Până în prezent, cei mai apreciaţi medici ai locuitorilor oraşului sunt medicul Vasile Olaru şi medicul Mirela Niţu

Până în prezent, cele mai multe voturi le-au primit medicul Vasile Olaru, specializat în chirurgie pediatrică şi manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, şi medicul Mirela Niţu, din cadrul echipei Unităţii Primiri Urgenţe a celei mai mari unităţi medicale din judeţul Ialomiţa.

Elevul profesorului Pesamosca
Absolvent al Facultăţii de Medicină Carol Davila din Bucureşti, medicul Vasile Olaru a fost elevul renumitului doctor Alexandru Pesamosca. Ca un adevărat discipol a ales să urmeze aceeaşi specializare care l-a făcut celebru pe regretatul profesor – chirurgia pediatrică.

„Pentru mine profesorul Pesamosca a fost ca un al doilea tată. El m-a învăţat ce înseamnă să fii medic“, au fost cuvintele pe care l-a adresat Vasile Olaru în memoria mentorului său.

De mai bine de două decenii acordă îngrijiri medicale tuturor îngerilor din Bărăgan ale căror trupuri sunt măcinate de boală. În fiecare zi începe o nouă luptă pentru salvarea vieţilor copiilor aflaţi în suferinţă. În comentariile postate pe site-ul slobozia.adevarul.ro, cititorii îl descriu ca pe un doctor devotat profesiei pe care o are.

„După părerea mea medicul Vasile Olaru este cel mai bun medic. Mi-a salvat fetiţa de la moarte“, a scris Daniel, unul din vizitatorii site-ului.
Sufletul Unităţii Primiri Urgenţe

Pe locul al doilea în topul nominalizărilor făcute de cititori,  se află medicul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, Mirela Niţu. A hotărât să devină medic în momentul în care un copil a fost la un pas sa se înece sub ochii săi. Avea 17 ani şi se afla pe plaja din  Mamaia, când a zărit un copil care se lupta cu valurile. A sărit în ajutorul său şi i-a acordat  îngrijiri, aşa cum învăţase la orele de prim ajutor. Medicii sosiţi cu ambulanţa au felicitat-o pentru modul cum acţionase. Din acea clipă cea mai mare dorinţă a Mirelei Niţu a fost să devină medic pediatru, dar a ajuns singurul medic specialist de urgenţă din Slobozia.

Ioana Rădulescu s-a numărat printre cititorii care au nominalizat-o pe Mirela Niţu şi i-a transmis şi un mesaj. „ Medicul Mirela Nitu merita sa fie cel mai bun medic din Slobozia..Se lupta pentru viata fiecarui pacient“, a declarat femeia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite