Slobozia: Diana Mihai, campioană judeţeană la tenis de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana joacă tenis de patru ani foto: M. Sofronie
Diana joacă tenis de patru ani foto: M. Sofronie

Adolescenta a luat primele lecţii de ping-pong în momentul în care a mers la liceu. Acum, are în palmares două titluri de campioană judeţeană la acest sport.

Diana nu şi-ar fi închipuit vreodată că ar putea să practice un sport şi să îl îndrăgească atât de tare. Îi plăcea să facă mişcare, dar nu s-a gândit să se axeze pe un sport anume. În momentul în care a intrat la liceu, lucrurile s-au schimbat. „Nu ştiam nimic despre tenisul de masă. Mi se părea dificil, dar am zis încerc să joc câteva partide.  După primele meciuri, nu am mai lăsat paleta din mână“, spune adolescenta. A muncit enorm, până când a reuşit să înveţe regulie tenisului de masă, dar a fost foarte încântată de faptul că, în sfârşit, a putut găsi o activitate interesantă, cu care să îşi poată umple timpul liber care îi rămâne după şcoală.

Un sport cu avantaje

Deşi ar fi putut alege oricare alt sport, adolescenta a ales tenisul de masă pentru că este un sport mai puţin agresiv şi care îi solicită toată atenţia. Mai mult decât atât, a ajutat-o să fie mult mai organizată şi a reuşit să îşi dezvolte mult mai bine capacitatea de concentrare. „De când practic ping-pong-ul, mă simt mult mai sigură pe mine şi pot vedea lucrurile în profunzime. Este un sport care se bazează pe concentrare şi atenţie“, spune Diana.

Campioană la ping-pong


Proaspăt iniţiată în tenisul de masă, Diana nu s-a sfiit să încerce mai mult. Tocmai de aceea, decide să participe la competiţii. Rezultatele au fost şi ele unele destul de bune. A obţinut de două ori titlul de campioană judeţeană.

Citeşte mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite