Deputata Cristina Pocora a devenit, astăzi, mama unei fetițe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL, din colegiul Fetești- Țăndărei, Cristina Ancuţa Pocora a născut, în această dimineață,  puţin înainte de ora 10, primul copil, o fetiţă de 3,080 Kg şi 49,5 cm. Micuţa a luat nota 10 la naştere şi este rodul dragostei dintre politiciană și vedeta postului Acasă Tv, Dan Cruceru, prezentatorul Poveștirilor Adevărate.

Părinţii vor să-și numească fetițaSophia Maria.  “Este un copil perfect. Alt cuvânt nu cred să se fi inventat vreodată pentru a vorbi despre minunăţia cu care am fost binecuvântaţi. Ea ne dă un nou sens vieţii”, a declarat Cristina Pocora după naşterea la care a asistat şi soţul Dan Cruceru.

Deşi, deja, îşi iubeşte enorm micuţa, proaspata mămică nu vrea să-şi neglijeze serviciul. “Daca  în timpul concediului meu, nu ar mai avea cine să le apere interesele ialomițenilor mei voi sta doar în concediul post-natal, obligatoriu legal, şi nu-mi voi lua concediu pentru creşterea şi îngrijirea copilului. Cu toate acestea, nu-mi voi lăsa de izbelişte fetiţa. O voi alăpta cât pot de mult şi, dacă va fi nevoie o voi aduce cu mine şi în Camera Deputaţilor sau în Colegiu, în Feteşti, Ţăndărei sau în comune.”, a adăugat deputatul ialomiţean.

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite