Dascălii din Ialomiţa se plâng de dificultatea subiectelor la titularizare FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titularizarea le-a dat mari bătăi de cap profesorilor. Candidaţii care au susţinut astăzi examenul au ieşit din săli dezamăgiţi de greutatea subiectelor și cred că vor lua note mici.

La nici două ore de la începerea testării, profesorii au inceput să iasă din sălile de examen. Adunaţi la umbra copacilor din faţa centrului de la Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia, candidaţii au început să schimbe impresii despre subiecte şi modalitatea de desfăşurare a titularizării din acest an. Supărată că nu a reuşit să rezolve subiectele, o profesoară se aşează pe o bordură, îşi aprinde o tigară şi îşi sună o prietenă căreia îi comunică faptul că nu se aşteaptă să obţină rezultate prea mari.

image

Pentru Vasilica Nicu (22 de ani) este al doilea an în care încearcă să se titularizeze pe un post de învăţător. Anul trecut abia a reuşit să obţină nota patru, iar acum crede că va avea parte de un rezultat mult mai mic.

„Sigur voi lua o notă mai mică decât anul trecut. Subiectele au fost foarte dificile şi nu am putut să le rezolv. Asta este voi încerca să dau şi în 2012, poate voi avea mai mult noroc“, a declarat tânăra imediat ce a ieşit din sala de examen. Rezultatele titularizării vor fi afişate luni 18 iulie.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite