Daniela Crudu a fost designer la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta lui Dan Capatos a ajuns ieri în oraş pentru a participa la lansarea unui nou magazin de haine destinate exclusiv femeilor. După ce a tăiat planglica, vedeta le-a recomandat clientelor plecate la cumpărături ţinute de zi şi de club.

Magazinul pe care Daniela Curdu l-a inaugurat la Slobozia se află amplasat la etajul unu al centrului comercial Ialomiţa. Este unul dintre cele mai noi magazine care le aduce doamnişoarelor şi doamnelor cu atitudine haine îndrăzneţe, pline de farmec.
După ce a tras cu ochiul la colecţiile din magazin, Daniela Crudu le-a recomandat clientelor câteva dintre ţinutele de zi şi de club.

S-a dat cu ruj în magazin

Pusă pe fapte mari, asistenta lui Dan Capatos a tras cu ochiul şi pe la standurile celorlalte magazine din centrul.

Dacă pantofii şi parfumurile de la Slobozia nu au atras-o prea mult, Cruduţa a rămas impresionată de nuanţa roz a unui ruj vândut la raionul de cosmetice al centrului comercial.

Fără să mai stea pe gânduri, vedeta a luat respectivul ruj şi şi l-a întins pe buze, după care s-a privit în oglindă. „Nu îl voi cumpăra, am vrut doar să văd dacă mă prinde culoarea“,a spus Daniela Crudu.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite