DJ Optick mixează, din nou, la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul entertainer revine pentru a treia oară în pub-ul Hambar, în cadrul unui eveniment ce propune un regal de muzică electronică de bună calitate. Show-ul cunoscutului dj începe în această seară.

Petrecerea va fi condimentată cu cele mai recente piese sau remixuri realizate de DJ Optick, în timp ce sesiunea de warm-up va fi asigurată de DJ-ul slobozean Andrei Sitov.

Încă de la vârsta de 14 ani, Bogdan Moldovan, aka DJ Optick, și-a dat seama că drumul pe care vrea să-l urmeze în viață este legat de muzică. A început colaborarea la un post de radio din localitatea natală, Miercurea Ciuc, iar în anul 2000 face saltul spre Capitală, unde a început să lucreze ca realizator de emisiuni la unul dintre cele mai cunoscute radiouri din România, Radio 21.

Drumul spre celebritate


Pasiunea pentru muzica house l-a propulsat pe afișul multor petreceri organizate de cluburi celebre din București sau din țară. „Înainte de anul 2000, puneam muzică de pe ce apucam, casete, CD-uri şi chiar mini disc-uri. A fost un moment în care mini disc-urile erau la mare modă, însă s-au dovedit a fi ineficiente şi nu s-au mai fabricat. CD-ul este în continuare cel mai fiabil suport. Acum, mă folosesc de un laptop în care îmi pot îngrămădi toată colecţia de muzică din toate timpurile şi asta mă face să mă simt mai bine. Cu vinyl-urile, nu ai cum să fii atât de relaxat, cele 100-150 de discuri pe care le poţi căra cu tine îţi permit un set de două, poate trei. În schimb, cu un laptop poţi susţine concerte prelungite fără nicio problemă“, spune DJ Optick.

Timp de patru ani, în perioada 2005-2009, a realizat alături de Activ imnurile oficiale ale Liberty Parade, piese care au devenit number 1 în topurile de specialitate din România. Pentru evenimentul de la Slobozia, DJ Optick a pregătit o gamă diversificată de piese electronice, care vor scutura monotonia acumulată de petrecăreți în timpul săptămânii care tocmai se încheie.

Andrei Sitov, în deschidere

„Una dintre regulie nescrise ale Dj-ing-ului este să nu pui niciodată o piesă vocală după o altă piesă vocală. Cel puţin nu pe genul muzical pe care îl abordez eu. Alegerea pieselor are legătura un pic cu partea teoretică sau chiar tehnică a meseriei, în rest ţine totul de feeling-ul sau de publicul din acel moment“, spune Optick.

La evenimentul din această seară, sesiunea de warm-up va fi asigurată de Andrei Sitov, un DJ din Slobozia care a mai cochetat cu pub-ul Hambar în ultimii ani. Intrarea va costa doar 10 lei, iar organizatorii vor pregăti nenumărate surprize bahice pentru petrecăreți.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite