DJ Marika revine la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul DJ va mixa în această seară, în pub-ul Hambar. La pupitrul tehnic, el va fi secondat de colegul și prietenul său, DJ Said.

Timp de peste patru ore, cei doi entertaineri vor încerca să scoată din boxe cele mai bune ritmuri din muzica electronică actuală. Florin Marika, aka „Marika“, este unul dintre cei mai apreciați DJ și producători români din sfera muzicii electronice. Este pasionat de muzică de la o vârstă fragedă și se implică profund în fenomenul underground din România anilor ”90. Lucrează ca realizator și producător la un post de radio cu specfic muzical și tot atunci pune bazele proiectului „Fire in Water“, cu care câștigă premii importante.

Urmează emisiuni de televizune la postul Atomic, iar, apoi, realizează la Activ FM emisiunea „Selectro“, emisiune bazată pe selecția de muzică electronică în funcție de nevoile publicului, dar cu focus pe artiștii de marcă ai genului din Romania. Aici, au fost invitați producatorii, promoterii și toți cei care gravitau în jurul universului muzicii electronice. În 2007, emisiunea sare în barca Pro FM Dance, iar în 2010 urcă în audiență pe Vibe FM, în paralel cu legatura fructoasă cu clubul Expirat, în realizarea serilor Selectro din fiecare miercuri.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite