Slobozia: DJ Mahony „a fisurat“ pereţii în club Paprika

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumitul DJ a oferit publicului din Slobozia o seară fierbinte. Pe parcursul a peste şapte ore de mixuri, Mahony a reuşit sâmbătă noaptea să treacă cu o uşurinţă de invidiat, prin mai multe genuri din aria house.

Petrecerea a fost deschisă de rezidentul clubului, DJ Mugur, care a ridicat publicul în picioare. La intrarea lui Mahony, tinerii doreau doar ca noaptea să fie cât mai lungă. „Am avut un început mai naşpa pentru că eram obişnuit cu cluburile din Capitală, unde muzica este un pic diferită faţă de provincie. Dar cred că după 12.00 noaptea am reuşit să-i aduc înapoi, în atmosferă”, spune Mahony.
Numit anul trecut, pe bună dreptate, cel mai bun debutant, Mahony a fost şi rămâne un showman, în adevăratul sens al cuvântului. „A fost super OK. A avut nevoie de puţină încălzire, dar după aceea a avut publicul la degetul mic. E unul dintre cei mai buni DJ cu care am avut ocazia să colaborez“, spune rezidentul clubului Paprika.


Şase ore de dans


Mahony este un nou talent descoperit de curând şi se poate spune despre el că are susţinerea cea mai bună pe care o poate avea un DJ în ascensiune. Relaţia sa cu Rosario Internullo l-a adus de multe ori în faţa unui public numeros, iar Mahony a reuşit să facă faţă cu succes, ba chiar să distreze mulţimea la fel de bine ca şi maestrul italian.
La Slobozia, petrecerea s-a încheiat dimineaţa. Cu toate acestea, mulţi houseri au regretat că petrecerea s-a încheiat în zori de zi. „Super tare atmosfera. Mie mi-a plăcut muzica de la început, de când băga Mugur, iar sosirea lui Mahony nu a făcut decât să mă deconecteze şi mai mult. Mişto rău! Am dansat până am cazut pe scaun“, spune Mirela (23 de ani).
Aceasta petrecere a fost a treia pentru Mahony în club Paprika. De fiecare dată când a venit aici a fost primit cu aplauze, iar seturile lui s-au încheiat în zori.
„Sunt aici, la Paprika, a treia oara, în decurs de câteva luni. Dacă nu era fain nu veneam, dar voi chiar ştiţi să vă distraţi! Dacă voi mai fi solicitat cu siguranţă voi reveni!“, a încheiat Mahony.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite