Culturiştii din toată ţara şi-au arătat muşchii la Slobozia/ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii şi-au arătat muşchii în faţa juriului
Sportivii şi-au arătat muşchii în faţa juriului

Finalele Campionatului Naţional de Culturism, Fitness, Bodyfitness şi Bikini s-au desfăşurat la Slobozia, în acest weekend. Competiţia a adus în Bărăgan peste 200 de sportivi din toate colţurile ţării.

Competiţia a fost una foarte strânsă

image

UPDATE: Printre cei peste 200 de participanţi la acest concurs s-a numărat şi un sportiv din Slobozia. Este vorba despre Nicolae Iordache (42 de ani). El s-a înscris la proba de culturism masters, categoria 90 de kilograme, şi a reuşit să obţină locul al patrulea.

Nicolae Iordache, culturistul din Slobozia

image

„A fost o competiţie destul de strânsă, însă mă bucur că am reuşit să iau şi eu un premiu. Chiar dacă a fost locul IV, important este să participi“, a spus sportivul din Slobozia.

UPDATE:
Chiar dacă au în spate ani buni de antrenamente şi zeci de competiţii la care au participat, sportivii au fost foarte emoţionaţi.  „Toată lumea spune că este un sport dedicat mai mult bărbaţilor, dar nu este adevărat. Este un sport de frumuseţe pe care eu îl practic de aproximativ şapte ani“, a spus la finalul competiţiei, Marinela Ungureanu (37 de ani), din Bucureşti. Sportiva reuşit să obţină la finala de la Slobozi titlul de vice-campioană, la proba bodyfitness masters.

Vice-campioana Marinela Ungureanu

Muschi 13

UPDATE:  Competiţia a fost una destul de strânsă. Cei 10 membri ai juriului, alcătuit din foşti sportivi şi campioni internaţionali la culturism, au reuşit cu greu să stabilească învingătorii. La categoria Juniori, proba de culturism şi bodyfitness,  locul I le-a revenit  sportivilor  Ciprian Pup, din Oradea, Iosua Coman, din Mediaş,  şi Costi Levente, din Târgul Secuiesc.

Doamnele şi-au etalat muşchii la fel ca şi domnii

Muschi 12

Mtasetrs-ii probelor de culturism şi bodyfitness care au reuşit să se claseze pe locul I au fost, la fete, Emilia Pante, din Călăraşi , iar la băieţi Vasile Zahar, din Satu Mare, Caudiu Giuş, din Baia Mare şi Mateescu Alin, din Piteşti.

 Prestaţia fetelor a fost aplaudată la scenă deschisă

Muschi 11

Evenimentul a adevenit deja o tradiţie, fiind pentru a cincea oară în care finala acestui concurs se organizează la Slobozia. Cei care au dat startul ediţiei din acest an au fost juniorii. În funcţie de greutate aceştia au fost împărţiţi pe trei categorii de participare – 60 de kilograme, 60-70 de kilograme şi peste 70 de kilograme.

Juniorii au dat startul concursului

Muschi 1


Pe ritmurile muzicii şi îndrumaţi de lângă scenă de către antrenorii lor, juniorii le-au arătat muşchii tuturor celor prezenţi.

Tinerii şi-au încordat muşchii

Muschi 3

„ Este un sport care ne arată cum să trăim sănătos şi ce trebuie să facem pentru a avea un stil de viaţă echilibrat. Sportivii sunt foarte bine atrenaţi şi vor face un spectacol adevărat, pe scenă“, a declarat Cristian Ursu, organizatorul finalei Campionatului Naţional de Culturism, Fitness, Bodyfitness şi Bikini, de la Slobozia.

Demonstraţii K1

Surpriza evenimentului sportiv au fost demonstraţiile k1, ale sportivilor Clubului Satori din oraş. În mijlocul scenei  a fost amenajat un ring, iar luptătotii au făcut un adevrat spectacol. Oamenii aflaţi în public i-au aplaudat frenetic.

Concurenţii aşteptau rezultatele juriului

image

„Demonstraţiile au fost foarte frumoase, la fel şi concursul. Faţă de anul trecut, ne bucurăm de o participare foarte bună“, a declarat Cristian Mihăilescu, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite