Slobozia: Cu patinele, pe gheaţă artificială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentaţii unei firme din oraşul Amara au decis să amenajeze într-unul din parcurile din oraş un patinoar sintetic.

Lucrările de amenajare a patinoarului urmează să înceapă în câteva săptămâni, iar administratorii speră ca totul să fie gata până în momentul în care elevii vor intra în vacanţa dintre semestre.

În vacanţă, pe patine


Pantinoarul de la Slobozia va avea o suprafaţă de 330 de metri pătraţi şi va fi unul sintetic, astfel încât prichindeii puşi pe distracţie să poată încălţa patinele şi pe timp de vară. „Am ales să  folosim gheaţă sintetică pentru ca cei mici să poată profita la maxim. Sperăm să le placă şi să se bucure de ceea ce încercăm să le oferim“, spune Nina Radu, administratorul societăţii care va amenaja patinoarul artificial de la Slobozia.

Cheltuielile de amenajare sunt destul de ridicate, aproximativ 250.000 de euro. Chiar dacă este fabricată în România, cel mai mult a costat platforma de gheaţă artificială. „Cu toate că este o investiţie destul de serioasă, vrem, totuşi, să amenajăm un loc sigur şi sănătos“, adaugă administratorul patinoarului.

Preţuri mici pentru pitici

Administratorul a stabilit deja şi preţurile pe care le va practica. Intrarea va costa cel mult 10 lei. Asta în cazul în care doritorii își aduc patine cu ei. De asemenea, cei care nu au patine acasă le pot închiria contra sumei de 15 lei.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite