Cu Bachus la volan pe șoselele din Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Ialomița au fost prinși, în acest weekend, de polițiști, în timp ce conduceau autoturisme sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele fiecăruia dintre aceştia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală

Vineri, 27 ianuarie , o patrulă de siguranţă publică a oprit pentru control în trafic pe raza municipiului Urziceni, un microbuz, condus de un localnic în vârstă de 38 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Perieţi a fost depistat sâmbătă, 28 ianuarie, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Slobozia şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 29 ianuarie, poliţiştii au depistat pe raza municipiului Slobozia, un tânăr în vârstă de 24 ani, care se afla la volanul unui autoturism şi emana halenă alcoolică. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest Drager, rezultând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei conducători auto au fost conduşi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite