Cristian Tudor Popescu a încercat zgura Sloboziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul a luat parte la cea de-a X-a ediţie a Cupei Duhovnicul, întrecere sportivă dedicată tenisemnilor veterani din întreaga ţară. El l-a avut ca adversat pe directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Ialomiţa, Mihai Geantă.

Deşi aceast eveniment sportiv este o tradiţie pentru Slobozia, a fost pentru prima dată când Cristian Tudor Popescu a ajuns în Bărăgan. Ziarisul a rămas plăcut impresionat de terenul pe care a jucat tenis.

„Am mai avut şi alte invitaţii din partea organizatorilor, dar nu le-am putut onora, însă mă bucur mult că anula cesta am reuşit să ajung“, a spus Cristian Tudor Popescu.

În meciul pe care l-a disputa în această seară pe terenurile de tenis de la Slobozia, jurnalistul a încercat să îl înfrângă pe Mihai Geantă, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Ialomiţa, unul dintre cei mai buni jucători veterani de tenis.

„Cristian Tudor Popescu este un jucător foarte tenace şi te face să lupţi pentru a câştiga în teren. Este pentru a doua oară când suntem faţă în faţă pe teren, prima dată l-am întâlnit în cadrul unei finale a unui campionat organizat la Bucureşti“, a declarat Mihai Geantă. La întrecerea tenismenilor veterani de la Slobozia au luat parte 70 de sportivi din întreaga ţară.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite