Congresul Învăţătorilor din România se desfăşoară la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de dascăli din ţară vor participa în acest sfârşit de săptămână la Congresul Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România, eveniment ajuns la cea de-a 32-a ediţie.

Evenimentul are loc atât la Casa de Cultură a Municipiului Slobozia, cât şi în staţiunea Amara .La acestă manifestare vor lua parte şi delegaţii venite de peste hotare, din ţări precum Bulgaria, Albania, Ungaria, Ucraina sau Serbia. Respectivele delegaţii sunt alcăuite din cadre didactice ce fac parte din comunităţile de români de peste hotare.

La ediţia din acest an, dascălii vor discuta aspecte legate de legea educaţiei, felul în care aceasta este aplicată, dar şi noţiuni teoretice despre rolul învăţătorilor în societate.

„Este un eveniment foarte important pentru toţi dascălii din ciclul primar din ţară şi invitaţii noştri de peste hotare. Sperăm ca toată lumea să se simtă bine şi totul să decurgă aşa cum trebuie“, a declarat Victoriana Gălbenuş, preşedintele Asociaţiei Generale a Învăţătorilor , filiala Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite