Coloane de şapte kilometri pe DN 2A, în urma unui grav accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul Național 2A este blocat pe o porțiune de şapte kilometri, între localitățile Bucu și Ograda, în urma unui grav accident de circulație petrecut în această dimineață, între Slobozia și Țăndărei.

UPDATE: ora 13.30: Şoferiţa unui autoturism Peugeout a intrat într-o depăşire periculoasă, fără să se asigure, şi s-a izbit puternic de un TIR, care circula din sens opus, regulamentar. Conducătoarea auto care şi-a pierdut viaţa în accidentul de astăzi dimineaţă se numea Mirela Alexandrescu (47 ani) şi locuia în Ţăndărei. Femeia era profesoară de limba română la Şcoala Generală „Spiru Haret“ din oraş. Ieri, fusese numită în funcţia de director al insituţiei de învăţământ la care lucra de foarte mult timp. În momentul accidentului, Mirela se îndrepta către Ţăndărei, la volanul unui autoturism Peugeot 206. La intrarea în localitatea Bucu, a depăşit un excavator, iar, apoi, a izbit violent un TIR, care circula regulmentar pe sensul opus, condus de un tânăr de 30 de ani. Daniel Petre (30 ani) venea de la Constanţa şi voia să ajungă la Slobozia.

În urma impactului cu mastodontul, Peugeot-ul condus de Mirela Alexandrescu a ajuns un morman de fiare îndoite. Doar un miracol ar fi putut să o mai salveze pe femeiea care se afla la volan. La faţa locului, au venit imediat echipele de salvare. Mirela Alexandrescu a fost preluată imedat de ambulanţă şi transportată către Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Din nefericire, aceasta nu mai putut fi salvată. Imapctul cu TIR-ul i-a fost fatal. Femeia a decedat în ambulanţă. Trupul său neţnsufleţit a fost transportat direct la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Ialomiţa.

Mirela Alexandrescu (47 ani), din Țăndărei, conducea un autoturism, marca Peugeot, şi a efectuat o manevră greșită de depășire, izbindu-se frontal de un TIR, condus regulamentar, din sens opus. În urma impactului, femeia a decedat, iar mașina a fost spulberată pe șosea, blocând traficul mai bine de două ore.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite