Dascăli răcoriți cu apă plată şi supravegheaţi cu camere video FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul în care au intrat în sălile de examen, profesorii ialomiţeni care dau astăzi titularizarea au avut parte de câteva surprize. Dascălilor le-au fost puşi la dispoziţie 180 de litri de apă, pentru a se putea răcori şi concentra aşa cum trebuie asupra subiectelor. Titularizarea durează patru ore.

Titularizarea din acet an  vine cu noutăţi pentru aspiranzii la titlul de cadru didactic, care susţin astăzi examenul. Pentru a nu fi tentaţi să copieze, viitorii profesori sunt supravegheaţi cu ajutorul camerelor web, amplasate în fiecare din cele 15 săli ale centrului de examinare de la Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia.

image


Fiecare dispozitiv video a fost aşezat astfel încât să confere o imagine de ansamblu asupra întregii săli şi este montat la un calculator care stochează imaginile în memorie. De asemenea, alte două camere web au fost montate şi pe holurile centrului  de la Liceul Pedagogic, pentru a-i ţine la distanţă pe cei care vor să perturbe desfăşurarea examenului.

„Anul acesta în metodologia de desfăşurare a examenului de titularizare este specificat să îi supraveghem pe candidăţi cu camere video. Am făcut tot posibilul pentru a respecta acest lucru. Evident, alături în sala de examen vor fi şi supraveghetorii care vor avea grijă ca examenul să se desfăşoare în condiţii normale“, a declarat Luminiţa Barcari, inspectorul şcolar adjunct al Inspectoratului Şcolar Ialomiţa. 
Mai multe amănunte în Adevărul de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite