Cine sunt vinovaţii dezastrului de la Bacalaureat 2011 în Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În judeţul Ialomiţa, îanite de contestaţii, doar 40,2 % din cei peste 2.600 de elevi înscrişi la bacalaureat au reuşit să promoveze examenul. Cele mai bune rezultate din judeţ au fost obţinute de elevii Liceului de Artă Ionel Perlea din Slobozia. La coda clasamentului se află Grupul Şcolar Agricol din Ţăndărei.

Într-un top al uităţilor de învăţământ din judeţul Ialomiţa, în ceea ce priveşte promovabilitatea la bacalaureat, înainte de contestaţii, primul loc îl ocupă Liceul de Artă Ionel Perlea din Slobozia cu 89%, iar pe locul doi se află Colegiul Naţional Mihai Viteazul. La popul opus, cele mai slabe rezultate le-au obţinut Grupul Şcolar Fierbinţi, cu o promovabilitate de 3,96%, urmat de Grupuş Şcolar Agricol Ţăndărei cu doar 2,74%.

Simulări şi pregătiri intensive

Rezultatele obţinute de către elevii Liceului de Artă Slobozia se datorează pregătirii suplimentare şi a simulărilor pentru bacalaureat, pe care absolvenţii le-au făcut împreună cu profesorii lor, cu luni bune înainte de examen.

„Încă de la începutul primăverii noi am început să lucrăm cu elevii noştri pentru a-i pregăti pentru bacalaureat. Am făcut simulări la toate materiile, iar săptămânal îi chemam la şcoală pentru pregătiri suplimentare“, a declarat Dumitru Cioboată, directorul Liceului de Artă din Slobozia.

Citeşte mâine în Adevărul o analiză completă a motivelor pentru care s-a ajuns la dezastrul din acest an. Citeşte mâine ân ediţia locală şi regională din Adevarul despre elevii care au luat 10 la bacalaureat şi ce spun ei despre examenul din acest an.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite