Christian Lepah revine la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul DJ va mixa sâmbătă, 26 iunie, în Hambar, timp de şase ore. Christian Lepah este unul dintre cei mai apreciaţi entertaineri care au încins atmosfera, de-a lungul anilor, în acest pub.

Cu ocazia aniversării a unui deceniu de existenţă, pub-ul îl readuce în faţa publicului pe Christian, dj-ul care a încins de nenumărate ori platanele, la Hambar. Petrecerea, intitulată sugestiv „Summer Cocktail Session 3“, va demara după ora 21  şi va fi „garnisită“ cu o gamă diversificată de cocktailuri, la preţuri promoţionale.

Aproape de miezul nopţii Christian Lepah se va instala la pupitru şi va elibera decibelii din boxe. Pe parcursul a peste şase ore de mix-uri, DJ-ul în vârstă de 29 de ani va parcurge o gamă diversificată de hituri din aria dance-house, dar va recurge şi la piese mai vechi, pentru a mulţumi toate categoriile de vârstă.

„Muzica mea se adresează unei categorii vaste de iubitori de ritmuri dance.  Seturile mele cuprind piese din aria house, beat-house sau tech. La Slobozia, m-am simţit întotdeauna excelent şi mă întorc mereu cu plăcere. Sper ca sâmbătă să facem o noapte albă“, declară Christian Lepah.

A mixat alături de Jerry Ropero

DJ-ul a prins gustul muzicii de club încă din anii liceului, când avea chiar o emisiune cu specific muzical, la postul de radio al unităţii de învăţământ. După anii de ucenicie, petrecuţi la petrecerile liceale, în 2000, avea să intre în contact cu publicul din cluburile bucureştene.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite