Chinezii, turcii sau sirienii angajaţi model în firmele ialomiţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul anului 2011, Biroul pentru Imigrări al judetului Ialomiţa a eliberat un număr de 34 autorizaţii de muncă străinilor din care 30 de autorizaţii pentru lucrători permaneţi, 3 autorizaţii pentru strănii care beneficiază de un drept de sedere în scop de studii şi o autorizaţie pentru lucrător detaşat.

Cei mai mulţi cetăţeni provin din state precum China 19, Turcia 8, Siria 3, Israel 2, Liban 2 iar domeniile de activitate conform clasificaţiei COR pentru care au fost solicitate autorizaţiile de muncă sunt: administrator/director societate comercială, comisioner, manipulant mărfuri, pregătitor/profilator/cusător piese incălţăminte din cauciuc/piele, calculator preţ cost.

Autorizaţia de muncă este documentul oficial care dă dreptul străinului, cetăţean al unui stat din afara Uniunii Europene şi Spaţiului Economic European, să desfăşoare activităţi lucrative în România. Solicitarea pentru eliberarea unei astfel de autorizaţii se adresează Oficiului Român pentru Imigrări de către angajator, persoană fizică sau juridică.
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite