Cei mai frumoși câini din Europa de Est își dau întâlnire la Slobozia / FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul de vacanță Hermes va găzdui în acest weekend a VI-a ediție a Concursului Internațional de Frumusețe Canină. La startul acestei competiții, se vor alinia peste 700 de patrupede din România și alte opt țări europene, care vor încerca să smulgă aplauzele publicului și notele mari din partea juriului.

Satul de vacanță Hermes va găzdui, la sfârșitul acestei săptămâni, cele mai spectaculoase exemplare canine din România și Europa de Est. Patrupede cu un palmares competitiv impresionant vor defila, timp de două zile, pe aleile special amenajate pentru ele, în parcul Hermes. „Este o competiție care a devenit deja tradiție și noi suntem onorați că o găzduim. Fiecare ediție pe care am organizat-o  a fost o reușită, iar în acest an va fi la fel. O să vedeți un adevărat spectacol canin de frumusețe... Sper ca vremea să țină cu noi“, spune Rodica Florea, administratorul Satului de Vacanță Hermes.



La Slobozia, sunt așteptați campionii edițiilor trecute, dar și patrupedele aflate la prima competiție de asemenea anvergură. „Avem confirmate deja peste 700 de exemplare canine din România și țări precum Franța, Rusia, Ucraina, Grecia, Polonia, Cehia, Moldova sau Bulgaria. Este un concurs de categorie grea, certificatele și premiile obținute aici fiind omologate internațional“, spune Cristian Stavarache, președintele Asociației Chinologice Ialomița.

Coafuri speciale pentru căței

Pieptănate, aranjate și parfumate, patrupedele vor încerca să impresioneze juriul cu aspectul lor fizic, astfel încât să se apropie cât mai mult de idealul de frumusețe specific fiecărei rase. Competiția se bucură, potrivit organizatorilor, de un excelent nivel tehnic şi logistic, precum şi de prezenţa unor arbitri atât din România dar și din străinătate.

image
image

„Este o competiție care este pregătită în cele mai mici detalii. Locația ne ajută foarte mult, pentru că în interiorul satului de vacanță avem de toate: hoteluri, restaurante, locuri de parcare, teren de concurs și spații adecvate unde să fie adăpostite animalele pe timpul noții“, spune Rodica Florea, administratorul Satului de Vacanță Hermes.



Concursul se va desfășura în zilele de 2-3 aprilie, iar intrarea este liberă. Show-ul canin va începe la ora 10.00 și se va încheia în jurul orei 16.00, atât sâmbătă cât și duminică.

image

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite