Cât te costă ziua nunții?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiștii în frumusețe le recomandă tinerelor mirese să adopte o imagine în concordanţă cu trăsăturile fizice, dar şi cu personalitatea lor. În ziua nunţii tale trebuie să arăţi impecabil, mai frumoasă şi mai strălucitoare ca niciodată. Iar pentru aceasta ai nevoie cu siguranţă de sfatul unui specialist. Acesta poate lua în consideraţie aspecte la care tu nici măcar nu te-ai gîndit vreodată.

Chiar dacă cele mai multe dintre viitoarele mirese din Slobozia viseasă să poarte în ziua nunții lor ținute semnate de designeri consacrați sau cumpărate din marile centre comerciale, magazinele de profil din oraș vin și ele cu oferte care mai de care mai tentate, la prețuri accesibile tuturor.

În vitrina unui astfel de magazin, amplasat aproape de centrul Sloboziei, câteva rochii de mireasă fură ochii oricui trece prin zonă.
 Albul imaculat al rochiilor, broderiile fine și aplicațiile care imită celebrele cristale Swarovski  sunt tot ceea ce și-ar putea dori o viitoare mireasă.

Produsele sunt confecționate la Tulcea, iar apoi vândute la Slobozia. Cea mai ieftină rochie costă  450 de lei, iar cea mai scumpă 1650 de lei. Diferența de preț o face complexitatea modelului și calitatea materialului.

Frumusețea care durează 
Specialiștii în frumusețe din Slobozia apelează la un truc inedit pentru a le face pe viitoarele mirese să fie mulțumite de serviicile lor. Cu o săptămână înainte de marele eveniment, acestea sunt programate la o ședință de probă, unde sunt alese coafura și machiajul care le avantajează.
Un pachet complet de servicii care include coafura, machiajul și manichiura costă cel mult 250 de lei.
Citește mai multe amănunte în noul număr ADS Ialomița!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite