Carvana Mix Music Evolution vine la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, cartierul Pepinieră, din municipiu, va găzdui un regal de concerte susținute de cei mai în vogă artiști ai momentului, din România.Parcuri de gonflabile, magazine, caravana cu cărţi "Adevărul", show-room auto, cinema 7D, terase cu specific românesc sau zeci de concerte….toate acestea vă pregătesc organizatorii acestui megaturneu național.

Proiectul Mix Music Evolution a debutat în data de 1 Mai, în stațiunea Mamaia, Slobozia fiind a treia locație din itinerariul caravanei. Tirurile care transportă echipamentul „micului orășel“ de distracții au sosit deja în Slobozia, astfel încât vineri, după-amiază, amatorii de distracții și senzațional se pot delecta în cartierul Pepinieră.

„Va fi altceva decât ați văzut până acum. Vom elimina țigăneala și kitch-ul care se găsea din belșug la petreceri, gen sărbătorile orașului. Vom veni cu tehnologie nouă, artiști celebri, astfel încât populația să plece cu amintiri foarte frumoase“, declară Marius Gavrilă, coordonatorul proiectului Mix Music Evolution.

Parcul de distracții va fi deschis de la ora 10.00 dimineața, când DJ Jungle va porni radioul Mix Music. Vor urma concursuri, jocuri și multe surprize pentru toții spectatorii, indiferent de vârstă. De la ora 17.oo pasionații de muzică bună, vor avea ocazia să-și vadă favoriții pe scena amplasată în mijlocul parcului de distracții.

În acest weekend vor urca pe scenă Andreea Bălan, trupa Proconsul, Uni-k sau Laurențiu Duță. Nu vor fi uitați nici amatorii de muzică etno sau popular, pentru că pe afiș se regăsesc și Ștefania Rareș, Claudia Ghițulescu, Ion Artur sau Jean de la Craiova. De asemenea, în timpul concertelor vor avea loc concursuri cu multe premii, iar serile se vor încheia cu ample programe de discotecă. În ultima seară de petrecere, organizatorii pregătesc un senzațional foc de artificii. Intrarea este liberă în parcul de distracții.

image
image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite