Caravana „Învaţă pentru Tine!“ a revenit la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este al doilea an în care caravana care le prezintă celor interesaţi oferta de cursuri de calificare profesională ajunge în oraşTrecătorii s-au oprit şi s-au interesat despre domeniile de activitate în care se desfăşoară cursurile.

Acestea sunt gratuite şi se desfăşoară pe o perioadă de  minim trei luni. La final, absovenţii primesc diplome recunoscute pe piaţa muncii.
Cursurile de calificare profesională reprezintă o şansă în plus pentru angajaţii care caută un loc de muncă mai bine plătit sau doresc să practice meseria pe care şi-au dorit-o.

Mai mult, acestea vin şi în sprijinul şomerilor, cărora criza le-a ştirbit serviciile. Ieri, la Slobozia, oamenii au putut să cunoască mai multe informaţii despre modul în care se pot înscrie la aceste cursuri şi care sunt domeniile de activitate în care se practică.

În faţa Centrului Cultural din oraş, a fost instalată, la fel ca şi anul trecut, Caravana „Învaţă pentru tine!“ , unde cei interesaţi s-au oprit să afle detalii despre paşii pe care trebuie să îi îndeplinească pentru a învăţa o nouă meserie.

Câteva tinere îmbrăcate în salopete albastre , stătau de vorbă cu trecătorii şi le explicau importanţa cursurilor, după care oamenii erau conduşi în interiorul caravanei pentru a completa formularele de înscriere.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ Slobozia de astăzi !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite