Agentul Vasile Moise, exemplu de omenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul Vasile Moise lucrează la Serviciul Poliţiei Rutiere Ialomiţa de 21 de ani
Agentul Vasile Moise lucrează la Serviciul Poliţiei Rutiere Ialomiţa de 21 de ani

Agentul-şef principal Vasile Moise a fost solicitat la jumătatea lunii august să intervină la un accident de circulaţie produs pe o şosea din Bărăgan. Impresionat de comportamentul poliţistului, Grigore Dolghin, victima evenimentului rutier, a trimis pe adresa Inspectoratului Judeţean de Poliţie o scrisoare de mulţumire.

Drumul național 21 ce leagă Brăila de Slobozia...Ploua des şi mărunt... o ploaie rece care nu mai contenea de două zile. Călare pe motocicleta sa, Grigore Dolghin încerca sa ignore picăturile fine care i se aşezau insistente pe vizorul căştii de protecţie.

Plecase dis de dimineaţă din Brăila şi se grăbea să ajungă acasă la Bucureşti. De parcă ploaia nu ar fi fost de ajuns, drumul plin de gropi dintre Iazu şi Slobozia Nouă venea să întregească cenuşiul acelei dimineţi.

Apărută din senin în calea sa în ultima secundă, una dintre gropile pline ochi cu apă i-a venit de hac. Într-o fracţiune de secundă s-a trezit întins, cît era de mare, pe şosea.

A încercat să se ridice, însă o durere ascuţită i-a trecut ca o săgeată prin umăr. Doi muncitori care tundeau iarba de pe marginea şoselei au alergat către el.Tot ei au sunat la 112.

Citiți mai multe amănunte în săptămânalul „ADS Ialomița“ !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite