Campionii României la karate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul de karate al Clubului Sportiv Şcolar Slobozia a reuşit să se claseze pe prima poziţie a podiumului la campionatele naţionale de  la Sibiu. Sportivii din Slobozia au fost foarte încântaţi de rezultatele pe care le-au obţinut. Ei vor îmbrăca kimonourile şi vor intra din nou în concurs, la sfârșitul lunii iulie, când vor participa la Cupa Unirea la karate, eveniment organizat la Slobozia.

Pregătirea celor 23 de karatişti ai Clubul Sportiv Şcolar Slobozia care au participat la Campionatul Naţional de Karate organizat la Sibiu  a început în urmă cu mai bine de două luni. Zilnic, juniorii şi seniorii lotului competiţional erau prezenţi în sala de antrenamente.

Rezultatele muncii lor au dat roade, iar sportivii din Slobozia au reuşit să se claseze pe primul loc al podiumului şi să devină campioni naţionali. La finalul competiţiei, karatiştii au adus acasă  cinci medalii de aur, patru de argint şi una de bronz.

„Ne-am pregătit intes pentru aceste rezultate, iar roadele muncii noastre se văd. Pot spune că este meritul antrenorilor, al copiilor, dar şi al părinţilor care i-au motivat tot timpul pe sportivi“, a declarat Adrian Chiţu, antrenorul lotului de karate al Clubului Sportiv Şcolar Slobozia. 

Sportivi talentaţi
În lotul de sportivi ai Clubului Sportiv Şcolar Slobozia care a participat la competiţia de la Sibiu s-a numărat şi karatista Diana Florea (22 de ani). Tânără speranţă a artelor marțiale ialomiţene, sportiva a obţinut alături de echipa sa o medalie de argint la Campionatele Mondiale de Karate din Italia, defăşurate în urmă cu o lună.

În ceea ce priveşte rezultatele pe care echipa din care face parte le-a câştigat la concurusul de săptămâna trecută, Diana susţine că este un vis devenit realitate.
„Abia am terminat cu Italia, apoi a venit competiţia de la Sibiu. Am avut mult de muncă, într-un timp foarte scurt, dar rezultatele vorbesc de la sine. Toţi suntem extrem de fericiţi pentru titlul obţinut“, a spus sportiva, mulţumită.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite