Bebeluşul bolnav de septicemie are nevoie de o minune!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situația micuţului Luca Sebastian, bebelușul bolnav de spepticemie, se menține în continuare critică. Doctorii de la spitalul „Grigore Alexandrescu“ din București, unde a fost internat micuţul, spun că doar o minune îl mai poate salva pe micuț.

„Copilul se zbate între viață și moarte, medicii sunt rezervați în declarații. Ei spun că băiețelul a contactat un virus, ori de la mama, ori din spital. Eu sunt acum la spitalul din Slobozia, pentru a verifica analizele soției, cum mi-au zis medicii din Bucureşti. Dacă soția mea mea nu are acest virus, vina le aparține celor din spitalale din Feteşti şi Slobozia. O să-i dau în judecată... Îmi vând și casa ca să fac dreptate. Deja mi-am amanetat tot aurul din casă, ca să suport toate aceste cheltuieli de spitalizare. Este un copil pe care mi l-am dorit foarte mult și îmi dau și viața pentru el“, spune Constantin Florea(40 de ani), tatăl micuţului Luca Sebastian.

În acest moment, mama și bebelușul sunt internați la spitalul „Grigore Alexandrescu“ din București și speră ca medicii de acolo să facă o minune, iar copilul să pășească sănătos în viață.

Luca Sebastian  s-a născut prematur, la spitalul din Fetești, cu grave probleme de sănătate, la fel ca și mama acestuia. După trei zile, a fost mutat la spitalul din Slobozia, dar și aici starea copilului a continuat să se înrăutățească, astfel încât a fost necesară internarea de urgență la spitalul „Grigore Alexandrescu“, din Capitală.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite