”Aveam de mult suspiciuni că unii dintre poliţiştii din Urziceni au legături cu infractorii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul şef Viorel Ştefu, şeful Poliţiei Judeţene Ialomiţa
Comisarul şef Viorel Ştefu, şeful Poliţiei Judeţene Ialomiţa

Şeful Poliţiei Ialomiţene, comisarul şef Viorel Ştefu a declarat că îi avea de mai multă vreme în vizor pe oamenii în uniformă din zona Urziceni. Acesta spune că prinderea infractorilor era de cele mai multe ori îngreunată de poliţiştii care îi acopereau.

Comisarul şef Viorel Ştefu se declară dezamăgit de modul în care unii dintre poliţiştii ialomiţeni înţeleg să îşi facă datoria. Nu o dată a fost sesizat de către cetăţeni cu privire la anumite nereguli care se petrec în zona Urziceni cu ştiinţa oamenilor legii.

“Am avut suspiciuni cu privire la anumiţi poliţişti de când am venit în judeţul Ialomiţa. Erau hoţi care acţionau în zonă şi pe care reuşeam să îi identificăm cu foarte mare greutate. Documentarea făcută de poliţişti şi procurori în acest dosar l-a scos la iveală printre infractori si pe comisarul Constantin Greu. Acesta ne îngreuna activitatea prin relaţiile pe care le avea cu cămătarii”, a declarat pentru Adevărul, comisarul Viorel Ştefu, inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Şeful Poliţiei Ialomiţene spune că nicunul dintre poliţiştii corupţi nu va scăpa nepedepsit.

“Sunt dezamăgit ori de căte ori aflu că un poliţist nu îşi face treaba. Comisarul Greu nu este primul şi probabil nici ultimul care încalcă cele mai elementare reguli deontologice. De fiecare dată vom lua măsuri. Sper ca o dată pentru totdeauna toţi poliţiştii să înţeleagă care le este menirea în această instituţie”, a mai declarat comisarul Viorel Ştefu, inspectorul şef al Poliţiei Ialomiţene.


Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite