Autostrada Soarelui se aglomerează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca în fiecare săptămână, la sfârșit de weekend, nervii şoferilor, care se îndreaptă spre casă, de la mare, sunt puşi la încercare de traficul aglomerat. Probleme sunt pe Autostrada Soarelui, dar şi pe DN 22 C, tronsonul Basarabi - Medgidia - Cernavodă, care face legătura cu Constanţa.

Traficul rutier pe Autostrada A2 dinspre litoral spre București se va aglomera și în cursul acestei zile, așa cum s-a întâmplat în ultimele săptămâni. Spre seară, Autostrada Soarelui va fi asaltată de mașini pline cu turiști, care se întorc de la mare.

Cu o oră în urmă, Centrul Infotrafic anunța: „Este posibil ca în a doua parte a zilei să se formeze coloane de autovehicule şi la intrarea în municipiul Cernavodă dinspre Constanţa, pe DJ223C Ştefan cel Mare – Cernavodă, drum pe care este deviat traficul uşor de pe DN22C, din cauza lucrărilor la podul peste Canalul Dunăre-Marea Neagră“, a declarat comisarul Paul Ulieru din cadrul Centrului Infotrafic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, Infotrafic sugerează conducătorilor auto să circule pe următoarele variante: DN2A Constanţa – Hârşova – Slobozia - DN21 Slobozia – Drajna - A2 Drajna – Bucureşti (sau, în cazul în care este afectată fluenţa traficului pe Autostrada Soarelui, DN2A Constanţa – Hârşova – Slobozia - DN21 Slobozia – Drajna - DN3A Drajna – Lehliu-Gară - DN3 Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti) sau  DN2A Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni - DN2 Urziceni – Bucureşti.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite