Aseară, la Amara a început tărăboiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima seară de distracţie la "Tărăboi Fest" a ţinut până după miezul nopţii. 11 artişti regi ai platanelor au încins atmosfera pe plaja Mirceşti din Amara. Peterecerea a fost condimentată cu multă băutură şi fete foarte frumoase.

Liniștea micuței stațiuni din inima Bărăganului a fost alungată noaptea trecută  de sutele de decibeli care au răsunat din boxele amplasate pe plaja Mircești, la ceea ce organizatorii au numit „Tărăboi Fest“.

„Ideea de a organiza un astfel de eveniment o avem de câțiva ani, dar anul acesta totul s-a concretizat. Este prima ediție și vrem să devină tradiție. Pasionații muzicii electronice din România trebuie să știe că în fiecare an, în luna august, va avea loc Tărăboi Fest, pe plaja de la Amara“, spune Ionuț Dragomir, organizatorul evenimentului.

image

Încă de la această primă ediție, organizatorii au vrut să aducă nume cu rezonanță în aria electronică.DJ-ei care au făcut atmosferă aseară au fost The Model, Almost Famous Saints, Victor M, Happy Gutenberg și Profet.

Distracţie în gaşcă

Ilaria Popa (30 de ani) este o mare iubitoare a muzicii electronice. Tânăra a aflat despre evenimentul de la Amara de pe internet. Fără să mai stea pe gânduri şi-a luat gaşca de prieteni şi au pornit-o spre staţiunea din Bărăgan. Îmbrăcată asemeni cluburilor din Capitală, tânăra bucureşteancă s-a simţit bine la Tărăboi Fest.

"Este foarte bine că s-a orgnizează aşa ceva. Nu am mai venit la Amara de când eram mică. Muzica este foarte bună, la fel şi atmosfera. Îmi place aici", a spus tânăra entuziasmată.

Petrecerea continuă şi în această seară, când la platane se vor afla Raoul Russu, secondat de Marika, D-Laid,  Bully, Addikt și Christian Lepah.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite