Aseară, Florin Piersic a făcut spectacol la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Piersic şi Medeea Marinescu au fost „Străini în noapte“
Florin Piersic şi Medeea Marinescu au fost „Străini în noapte“

Marele maestru al scenei româneşti i-a încântat pe iubitorii teatrului. Alături de actriţa Medeea Marinescu, el a jucat în piesa „Străini în noapte“. Chiar dacă preţul biletelor a fost cam piperat, 60 de lei, spectacolul care a avut loc aseară s-a jucat cu casa închisă. Publicul a fost încântat să îl vadă în carne şi oase pe Mărgelatu.

În momentul în care au pătrus în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, spectatorii s-au aşezat pe scaune emoţionaţi. Au urmat câteva minute de pauză în care se auzeau doar acorduri de muzică franţuzească veche. Văzând că actorii se lasă aşteptaţi, publicul a început să murmure şi să aplaude.

Au urmat alte câteva minute de linişte, iar în faţa oamenilor şi-a făcut apariţia marele Florin Piersic, venit pentru prima dată în Bărăgan. Pentru a descreţi frunţile privitorilor săi, maestrul le-a povestit câteva întâmplări hazlii din viaţa sa şi istoricul comediei romantice „Străini în noapte”, montată de renumitul regizor Radu Beligan.

În urmă cu doi ani regizorul a văzut acest spectacol jucat la Paris şi a decis să îl pună în scenă şi în România, distribuind rolurile principale marelui Florin Piersic şi actriţei Medeea Marinescu.

„Când Beligan s-a întors de la Paris m-a sunat şi mi-a zis că are un rol pentru mine. Am stat de vorbă cu el, am citit scenariul într-un parc şi am acceptat imediat”, mărturiseşte Mărgelatu’.

Citiţi mai multe amănunte în „Adevărul de Seară“ Slobozia !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite