Arcade sparte şi fete frumoase diseară la gala K1 de la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Simion și Ștefan Vrabie vor concura pentru clubul Satori Slobozia
Sorin Simion și Ștefan Vrabie vor concura pentru clubul Satori Slobozia

Gala de kickboxing din această seară este o premieră absolută pentru micuţul orăşel de Bărăgan. Cei 14 luptători care se vor înfrunta în faţa publicului au avut cântarul oficial aseară la un restaurant din staţiunea Amara.

Cirpian Sora şi Valentin Halacenco au prezentat ieri seară luptătorii ce se vor bate în această seară la Gala de K1 organizată de Clubul Satori. Vasile Popovici din Iaşi este cel mai impunător luptător, măsurând doi metri şi 12 centimetri. Acelaşi Popovici deţine recordul şi la greutate, cântărind 120 de kilograme.
La gala ce se va desfăşura în sala de sport din Complexul 1 Mai este aşteptat şi „Pitbull-ul“ Atodiresei, care va arbitra meciurile, dar şi Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu. Printre cei 14 luptători care se vor înfrunta diseară în ring se numără şi doi slobozeni, Sorin Simion şi Ştefan Vrabie, ambii de la Satori Club. Ştefan Vrabie va lupta cu Emanuel Vintilă de la Timişoara, iar Sorin Simion cu Gabriel Flutur de la Deva. Dacă primul şi-a cunoscut aseară adversarul, cel de-al doilea îl va cunoaşte direct în ring.
„Adversarul meu nu a putut ajunge la cântar din cauza unor probleme de serviciu şi mi-a prelungit emoţiile până la meci“, spune Sorin, care este încrezător în şansele sale.
Luptătorul Ciprian Sora garantează un spectacol total la Slobozia. „Va fi o premieră pentru dumneavoastră şi veţi constata că sportul ăsta nu înseamnă doar sânge“, a spus Sora după cântarul oficial.Cele mai ieftine bilete pentru marele eveniment K1 costă 20 de lei şi se pot procura şi astăzi de la Clubul Satori.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite