Angajatorii au căutat forţă de muncă la Penitenciarul Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi angajatori din Ialomiţa au trecut ieri pragul Penitenciarului Slobozia. Scopul vizitei a fost acela de a sta de vorbă cu persoanele private de libertate în vederea asigurării unui loc de muncă, în momentul în care acestea vor părăsi spaţiul de detenţie.

Vizita de ieri face parte dintr-un program european şi urmăreşte creşterea şanselor de angajare pe piaţa muncii a foştilor deţinuţi.  În cadrul întâlnirii, atât angajatorii cât şi viitorii angajaţi, aflaţi în acest moment în spatele gratiilor, au adresat întrebări şi au purtat discuţii deschise despre viitoarele locuri de muncă pe care le-ar putea ocupa.

Deţinuţii au fost întrebaţi despre calificările profesionale pe care le-au dobândit în libertate şi despre meseriile pe care le-au practicat înainte de a ajunge la închisoare. La rândul lor, persoanele private de libertate au fost interesate să afle numărul locurilor de muncă disponibile, domeniile de activitate ale angajatorilor, precum şi salariul pe care ar putea să-l primească.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite