Almost Famous Saints concertează, din nou, la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pub-ul Hambar organizează în această seară o superpetrecere ce îi va avea cap de afiș pe cei doi membri ai trupei Almost Famous Saints.

Într-o combinație de platane și percuție cei doi componenți ai proiectului vor arunca în eter sunete din zona rap, funk, groove, jazz-hop, glitch-hop, hard-funk sau dubstep. La doar câteva luni după ce au concertat, în premieră, la Slobozia, băieții de la Almost Famous Saints( AFS) revin în pub-ul Hambar pentru o seară plină de rimuri dintre cele mai caudate.

Regal de beat-uri
„Cu toate că au doar 20 de ani, cei doi membri ai proiectului, cunosc foarte multă muzică. Concertul lor de acum câteva luni a fost unul extraordinar. Au implementat în seturile lor o grămadă de hituri de acum două decenii, amestecate cu ritmuri noi. A fost o plăcere să-i vezi și să-i asculți….sunt sigur că acum va fi cel puțin la fel ca data trecută“, spune Ionuț Dragomir, unul din administratorii pub-ului Hambar.

Pentru cei care nu au fost la prima lor reprezentație, la Slobozia, băieții de la AFS le transmit petrecăreților următorul mesaj: „Dintre ingredientele serii de 21 mai nu vor lipsi acrobații cu funkstep, dubstep, ghettostep, jonglerii cu rap, evoluții la platane care vă vor taia respirația, expoziție de tricouri AFS, sărituri pe ritmul muzicii fără corzi de susținere sau plase de protecție….toate acestea numai într-un show marca Almost Famous Saints“.

Donează o jucărie!
Sesiunea de warm-up va fi asigurată de Chionghee, un membru nou al proiectului, care s-a alăturat băieților de la AFS la începutul lunii aprilie. Intrarea costă doar 10 lei, iar dacă vii cu jucărie, nu neapărat nouă, o poți dona copiilor mai puțin norocoși.

„Strângem jucarii pe care, în viitorul apropiat, le vom duce unui centru din București, deci,  rugamintea noastră este ca la show-ul AFS vs. Chionghee, din Hambar, să încercăm să bucurăm copiii mai puțin norocoși. Nouă ne place maxim să ne jucăm, știm că și vouă, în plus, știm că prin joacă se dezvoltă personalitatea, gândirea realistă , analitică, așa că  haideți sa le oferim o șansă în plus copiilor vitregiți.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite