Află care sunt magazinele care oferă promoţii în Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi la fiecare colţ de stradă te loveşi de câte un magazin, nu toate au celeaşi preţuri. Ca să atragă clienţii, unii comercianţi vând marfă la reducere. De când criza a lovit în buzunarele cumpărătorilor, comercianţii apelează la tot felul de promoţii pentru a-şi ţine clienţii aproape. Cele mai multe se află în centrul comercial de la intratrea în oraş.

Magazinele care vând tot timpul anului marfa soldată sunt cele aflate în lanţul din cadrul centrului comercial de la intrara în Slobozia. Oamenii au şansa să îşi cumpere haine, îmbrăcâminte, electrocasnice şi chiar alimente la preţuri mult mai mici, faţă de magazinele din centrul oraşului.

Promoţia verii la început de toamnă
Clienţii care au vrut să îşi cumpere o pereche nouă de pantofi pentru a participa la evenimente sau pur şi simplu să-i schimbe pe cei care nu mai sunt la modă au putut profita toată vara de o oferta avantajoasă – cumperi o preche nou-noţă, iar pe cea de-a doua o poţi achiziţiona la jumătate de preţ.

Astfel, pentru o pereche de pantofi sport care costă 90 de lei, mai puteţi cumpăra încă una pentru care veţi plăti doar 45 de lei. Chiar dacă a fost disponibilă toată vara, această ofertă se află şi acum afişată la intrarea în respectivul magazin de încălţăminte.
Mai mult, tot aici se găsesc reduse articolele de încălţămite pentru vară- papuci, sandale sau teneşi foarte comozi. Acestea au preţuri cuprinse între 20 şi 40 de lei perechea.

„Promoţiile sunt ceva obişnuit pentru noi. Ne răsfăţăm clienţii cu preţuri mai mici“,a spus unul dintre reprezentanţii de vânzări ai magazinului.
Citiți mai multe amănunte în săptămânalul ADS Ialomița!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite