Slobozia: Adrian Stancu - Se mişcă în ritm de break-dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă acest stil de dans este mai nonconformist, băiatului îi place foarte mult.  A participat chiar şi la concursuri de break-dance, unde a reuşit să câştige foarte multe premii.

Micul Adrian este nedespărţit de ringul de dans. A început să practice break-dance-ul în momentul în care  trăgea cu ochiul la mişcările pe care le făcea în parc, alături de prieteni, fratele său mai mare, Cristi.

„Eram fascinat de felul în care se mişca fratele meu şi mă duceam cu el în parc să văd cum dansează. Încet, încet am învăţat şi eu să fac scheme de break-dance“, spune micul dansator.

Primele mişcări nu i-au ieşti ca la carte, însă, cu timpul, a exersat foarte mult, iar acum se mişcă asemeni unui profesionist. „A fost mai dificil până am învăţat cum trebuie să fac schemele, dar acum nu mai am probleme. Stau în mâini, mă rostogolesc şi fac tumbe fără probleme“, se mândreşte băiatul.

Freeze - mişcarea preferată  
Chiar dacă break-dance-ul presupune foarte multe mişcări ale corpului, preferata lui Andrei este freeze-ul, o mişcare prin care dansatorul se aşează la pământ, îşi sprijină toată greutatea corpului în mâini, iar, apoi, îşi ridică picioarele în aer.

„Mi-a luat ceva timp să învăţ să fac schema aceasta, dar acum îmi iese foarte bine. Şi eu am rămas uimit de mine în momentul în care mi-am dat seama că nu mai greşesc la repetiţii această mişcare“, spune băiatul.
Citiți mai multe în „Adevărul de Seară“ Slobozia!

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite