Adjunctul Poliției Slobozia, Anghel Papacioc, regretat de colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul şef a lucrat în Poliţie trei decenii
Comisarul şef a lucrat în Poliţie trei decenii

Comisarul șef, în vârstă de 52 ani, s-a stins din viaţă, în noaptea de luni spre marţi, pe patul de spital

Bolnav de ciroză, poliţistul şi-a petrecut ultimele clipe din viaţă într-un salon al Institutului Clinic Fundeni, din Capitală. Comisarul şef Papacioc a fost supus unei intervenţii chirurgicale prin care i-a fost transplantat ficatul. La câteva ore după operaţie, el a decedat.

Veste dramatică
Comisarul şef  Anghel Papacioc  a îmbrăcat haina Ministerului Administraţiei şi Internelor mai bine de trei decenii. A participat la sute de anchete judiciare şi a reuşit să prindă unii din cei mai periculoşi infractori care operau în Slobozia.
Cu toate acestea, poliţistul nu a mai putut să ţină piept bolii care îl măcina. Suferea de ciroză de mai bine de opt ani. Subordonaţii fostului adjunct al Poliţiei Slobozia au rămas înmărmuriţi de vestea morţii şefului lor. Toţi au refuzat să creadă că, de acum înainte, acesta va participa doar la misiuni în cer.
Agentul şef principal Gheorghe Milea (50 ani) a lucrat alături de comisarul şef Papacioc mai bine de 15 ani. Cu ochii înlăcrimaţi, omul legii încearcă să rememoreze clipele petrecute alături de cel care i-a fost şef, coleg și prieten.
Împreună, au reuşit să anihileze una dintre cele mai mari grupări de infractori care a acţionat în ultimii cinci ani, în Slobozia. Este vorba despre membrii grupării „Pantelimon“, specializaţi în spargeri de locuinţe. Hoţii au prădat peste 40 de apartamente din oraş.
„Era un om minunat, cu o putere de muncă  fantastică. Am muncit cot la cot să îi prindem pe infractorii care au spart locuinţele oamenilor din oraş. Nu îmi vine să cred că nu mai este“, spune Gheorghe Milea, în timp ce lacrimile îi brăzdau obrazul.
Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite