Aceleași ornamente de sărbători, din anii trecuți, vor lumina orașul Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Montarea instalaţiilor luminoase se află pe ultima sută de metri
Montarea instalaţiilor luminoase se află pe ultima sută de metri

De la începutul lui noiembrie angajaţii municipalităţii lucrează de zor la montarea pe principalele artere din oraş a ghirlandelor şi instalaţiilor de Crăciun. Din cauza lipsei banilor, Primăria a decis ca anul acesta să nu mai achiziţioneze ornamente noi.

Turţuri luminoşi, brăduţi, clopoţei, bulgări din beteală şi steluţe colorate. Toate şi-au reluat în peisajul Sloboziei locurile pe care le-au deţinut şi iernile trecute. O parte dintre ele au fost achiziţionate în 2010, altele sunt mai vechi, însă au fost păstrate cu grijă şi le vor încânta privirile slobozenilor şi în aceast iarnă.
Pentru că este an de criză, Primăria a preferat să investească banii în proiecte mai importante pentru viaţa locuitorilor municipiului, decât să cumpere instalaţii noi.


“N-am achiziţionat ornamente noi. Dacă tot le avem pe cele de anul trecut, nu avea niciun rost să cheltuim banii pe altele.”, a spus Ion Ştefan Directorul DADP Slobozia.

Luni seara o parte dintre instalaţii au fost aprinse. Angajaţii DADP vor termina montarea ornamentelor până mâine. De Ziua Naţională a României acestea vor lumina atât oraşul cît şi cartierele Bora şi Slobozia Nouă.

foto:arhiva
Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite