Accident în parcarea unui supermarket din Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecaţi la cumpărături, membrii unei familii au fost la un pas de moarte. În momentul în care doreau să intre în parcarea magazinului, maşina în care se aflau a fost izbită de un şofer grăbit.

Scenariu de groază
Cristian Dinescu (35 de ani), soţia sa Camelia(35 de ani) şi copilul acestora de numai 3 anişori, pe nume Eduard, au trecut prin clipe de coşmar. Cei trei se aflau în sensul giratoriu din faţa supermarketului şi se pregăteau să găsească un loc unde să-şi parcheze maşina. În acel moment, autoturismul a fost izibit cu putere de un alt şofer, care le-a tăiat calea în sensul giratoriu. În urma impactului, maşina lor s-a răsturnat.

„M-am speriat foarte tare. Am reuşit să ies din maşină şi să o scot pe soţie şi pe copil. Amândoi erau răniţi la cap“, povesteşte cuprins de groază Cristian Dincă. Tot el mai adaugă:„imediat am sunat la ambulanţă să îi ducă la spital. Eu nu am păţit nimic, din fericire. Am tras însă o sperietură soră cu moartea pe care nu o o voi uita prea curând“.

Victimele au fost internate

Femeia şi copilul care se aflau în maşină în momentul producerii accidentului, îşi vor petrece noaptea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Cameila Dinescu a ajuns la spital în stare de şoc.„Femeia avea un hematom epicranian frontal drept. Pentru că era agitată am decis să o internăm în secţia de terapie intensivă pentru continuarea analizelor“, a declarat medicul de gardă al Unităţii de Primire Urgenţă din cadrul unităţii spitaliceşti de la Slobozia, Mirela Niţu.

Cât despre copil, băieţelul său s-a ales, din fericire, doar cu câteva vânătăi în zona capului. Cu toate acestea, declară medicul Mirela Niţu „Băieţelul râmăne şi el internat pe secţia de chirurgie. Starea sa este foarte bună, însă vor trebui efectuate şi în cazul său mai multe analize medical“.

Sancţiunile vor curge

Şoferul vinovat de producerea accidentului,un bucureştean de 27 de ani, va fi serios tras la răspundere, imediat ce victimele vor ieşi din spital.  Cu toate acestea, poliţiştii veniţi să facă cercetări la faţa locului unde s-a produs accidentul i-au suspendat permisul. „Până în prezent nu ne putem pronunţa cu privire la încadrarea juridică a faptei.

Ancheta este în desfăşurare şi vom putea stabili o măsura împotriva şoferului vinovat, în funcţie de starea de sănătate a victimelor. Cu toate acestea şoferului din Bucureşti i-a fost suspendat permisul“, a declarat inspectorul Daniela Salaoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ialomiţa.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite