Şapte maşini avariate şi cinci persoane rănite într-un accident produs pe DN2, în zona localităţii Giurgeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte maşini au fost implicate într-un accident petrecut în această dimineaţă pe DN 2A, în Ialomiţa. Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi în accident. În zona localităţii Giurgeni, traficul a fost blocat timp de aproximativ trei ore, maşinile formând cozi de peste trei kilometri pe ambele sensuri de mers.

UPDATE ora 13.18 Starea de sănătate a celor cinci persoane rănite în urma accidentului produs  în zona localităţii Giurgeni este bună. „Pacienţii au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia. Ei se află în afara oricărui pericol“, a declarat Radu Paros, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

UPDATE ora 12.35 Şoferii celor şapte maşini implicate în accidentul din această dimineaţă au trecut prin clipe de coşmar. Sebastian Cizmiş (35 de ani) venea de la mare şi se îndrepta către Cluj.

Avea cu el soţia şi cei doi copi, un băieţel de şapte ani şi o fetiţă de 13 ani. Maşina pe care bărbatul o conducea a fost izbită în plin de şoferul autoutilitarei, apoi aruncată în şanţ.

„Ne-am rostogolit de câteva ori. Soţia şi copiii mei sunt la spital, am fost şi eu rănit“, a spus bărbatul cutremurat de spaimă.

UPDATE ora 12.10 Potrivit ultimelor informaţii, accidentul s-a petrecut în această dimineaţă la ora 7.00. Incidentul a fost provocat de şoferul unei autoutilitare care a încercat să se angajeze într-o depăşire neregulamentară. Bărbatul are 43 de ani este din Giurgiu şi transporta carne de pui către Constanţa. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului traficul în zona Giurgeni a fost blocat aproximativ trei ore, pe amble sensuri ale şoselei formându-se cozi de peste trei kilometri.

Trei adulţi şi doi copii sunt răniţi în urma accidentului. Traficul este blocat în continuare, iar cozile se întind pe trei kilometri pe drumul spre mare. În trafic sunt blocate şi microbuze pline de călători. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite