Accident grav pe DN2: O femeie a murit și o alta e grav rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs chiar pe trecerea de pietoni
Accidentul s-a produs chiar pe trecerea de pietoni

O femeie a murit și o alta a fost grav rănită, după ce o mașină care circula dinspre Urziceni spre Capitală le-a lovit din plin pe o trecere de pietoni din localitatea ialomițeană Popasul Sinești.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, accidentul a avut loc după ce două autoturisme care circulau dinspre Bucureşti spre Urziceni au acordat prioritate de trecere celor două femei care traversau Drumul Naţional 2, însă o altă maşină care circula dinspre Urziceni spre Capitală le-a lovit în plin, transmite Mediafax. Una dintre victime a murit pe loc, iar cealaltă a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Potrivit primelor informații, șoferul care a cauzat accidentul este un tânăr de 25 de ani din Brăila. Anchetatorii susțin că, după ce le-a lovit pe cele două femei, bărbatul a accident și cele două autoturisme care le-au acordat prioritate victimelor pe trecerea de pietoni.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, ambulanţa şi un echipaj SMURD din Urziceni, iar medicii au constatat decesul femeii de 55 de ani şi au acordat primele îngrijiri medicale femeii de 57 de ani, aflată în stare gravă. Femeia, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale şi fracturi, a fost stabilizată de către medici până la sosirea elicopterului, chemat de urgenţă la faţa locului. Femeia a fost transportată la Spitalul Floreasca din București.

Traficul rutier de pe DN 2 în zona popasului Sineşti a fost blocat timp de câteva minute pentru a permite aterizarea în zonă a aparatului de zbor, în prezent circulaţia în zonă desfăşurându-se normal.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite