A venit din Mureș să facă speculă la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele au fost confiscate
Produsele au fost confiscate

G. Loli, în vârstă de 24 ani, din comuna Corunca, judeţul Mureş a fost surprins duminică, 13 noiembrie, în jurul orei 14.00, de jandarmii grupei de intervenţie Slobozia, în timp ce încerca să comercializeze la preţuri derizorii, parfumuri şi alte produse cosmetice cu mărci ale unor producători recunoscuţi în acest domeniu.

Bărbatul a declarat că achiziţionase produsele de la o societate de profil din Bucureşti, dar nu avea nici un document care să ateste cele spuse şi dorea să le comercializeze în vederea obţinerii unor venituri. Sumele cu care acesta vroia să vândă parfumurile şi celelalte articole cosmetice erau cuprinse între 15 şi 20 lei.

S-a luat legătura cu lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa, care în urma verificării, au stabilit că produsele oferite spre comercializare imită produse originale ale mărcilor respective.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Acesta este al doilea caz de comercializare a unor produse, fără a deţine documente legale, pe care l-au constatat jandarmii ialomiţeni, în anul 2011.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite