A furat o mașină, s-a urcat beat la volan, fără permis și a intrat cu ea într-un parapet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul/Şoferul de 95 de ani a intrat cu maşina într-un cap de pod
Foto Adevărul/Şoferul de 95 de ani a intrat cu maşina într-un cap de pod

Un bărbat din Urziceni, în vârstă de 38 de ani este cercetat de poliţisti pentru furt calificat, conducerea unui autoturism fără a permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

A profitat de faptul că proprietarul îşi lăsase autoturismul parcat în faţa locuinţei cu portierele deschise şi s-a gândit ca nu i-ar strica o plimbare. Paharele de băutură consumate înainte i-au dat atâta curaj, încât bărbatul nu a mai ţinut cont nici de faptul că nu posedă permis de conducere.

A scurtcircuitat firele de la contactul de pornire al motorului şi a plecat la drum. Pentru mai multa adrenalină, a apăsat pînă la podea pedala de acceleraţie. Nu a apucat însă să ajungă prea departe. În timp ce gonea cu „noua achiziţie“, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un parapet de protecţie al unui pod.
Martorii evenimentului rutier au sunat la 112. Şoferul buclucaş a fost transportat la spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale, iar pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite