“A fost urgie la matematică și la fizică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine de trei sferturi dintre candidații înscriși la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului, au picat examenul. Procentul de promovabilitate a fost în Ialomița de numai  20,87 %. Matematica și fizica au fost disciplinele care le-au dat cele mai mari bătăi de cap candidaților.

Deși procentul de promovabilitate este unul extrem de  mic, conducerea Inspectoratului Școlar Ialomița spune că se aștepta la astfel de rezultate. Și asta deoarece candidații nu au tratat cu prea mare seriozitate examenul nici de această dată.

Dovadă ar fi atitudinea tinerilor față de cursurile de pregătire, organizate de fiecare instituție de învațământ pe perioada verii. 

În timp ce profesorii și-au rupt din timpul lor liber pentru a recupera materia cu tinerii  picați în prima sesiune a bacalaureatului , aceștia din urmă au tratat cu indiferență eforturile dascălilor

 “S-au organizat cursuri. Unii le-au frecventat, alții le-au ignorat. Rezultatele sunt unele normale. La așa ceva ne așteptam. La matematică și fizică a fost urgie“, a declarat profesorul Ilie Stavăr, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Ialomița.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite