A creat Facebook-ul studenţilor români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul ADS Ialomița
Noul ADS Ialomița

Studentul Ionuţ Leescu (24 de ani) a reuşit să realizeze o reţea de socializare dedicată exclusiv comunităţiilor de studenţi din întreaga ţară.Totul a în ceput în urmă cu doi ani, tânărul a avut o idee inedită: să creeze un site dedicat comunităţii studenţeşti din Constanţa.

„După un mic studiu de piaţă am ajuns la concluzia ca aşa ceva nu există. M-am apucat de lucru şi astfel am reuşit să realizez site-ul“, povesteşte tânărul informatician. Văzând că pagina sa are priză la public, el a extins site-ul către mai multe comunităţi studenţeşti din ţară, precum cele din Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi sau Galaţi.

Are deja 2.000 de utilizatori

Timp câteva luni în care Ionuţ a butonat încontinuu, el a reuşit să creeze site-ul www.studentpenet.ro, singurul portal dedicat în exclusivitate studenţilor.

Cu doar un simplu click, utilizatorii pot descărca cursuri, referate, orare, pot citi şi posta anunţuri de mică publicitate şi chiar citi ştiri diverse, totul la liber.
Mai mult, site-ul are o secţiune specială unde studenţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot găsi cele mai atractive job-uri.

Află întreaga poveste a site-ului creat de Ionuț doar din paginile Săptămânalului „ADS Ialomița“ !

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite