Slatina:Cumpărăturile pentru şcoală sunt pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina:Cumpărăturile pentru şcoală sunt pe ultima sută de metri
Slatina:Cumpărăturile pentru şcoală sunt pe ultima sută de metri

Este forfotă mare în oraş, astăzi, cu numai două zile înainte de începerea anului şcolar. Copiii şi părinţii caută cele mai moderne haine şi rechizite.

Magazinele de rechizite şcolare au fost luate cu asalat în această dimineaţă ce cei care au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri. Caietele, penarele, stilourile, copertele sau culorile au fost la mare căutare. Părinţii nu s-au mai uitat câţi bani scot din buzunar şi le-au cumpărat celor mici ceea ce şi-au dorit. „Nu am avut timp să vin cu ei în oraş pînă acum, să le cumpăr pentru şcoală. Le-am luat haine şi o să le iau câteva caiete şi stilouri. Restul cumpărăm pe parcurs“, a spus Florentina Dinu, din Priseaca.
Copiii au pretenţii când vine vorba de alegerea ghiozdanelor sau a penarelor. „Vreau ori ghiozdan ori penar cu Hannah Montana. Aici nu am găsit, iar mami nu vrea să mergem în altă partre, că se grăbeşte. Am văzut la o colegă a mea unul roşu şi aş fi vrut exact ca ăla“, spunea, dezamăgită, o fetiţă aflată astăzi la cumpărături în zona pieţei Zahana.
Şi magazinele cu haine pentru copii au fost pline în această dimineaţă. „I-am avut pe copii la ţară până ieri şi nu le-am cumpărat nimic. Acum vreau să le iau nişte haine noi, că aşa au toşi copiii şi câtyeva caiete“, a spus Loredana Stârcu, de 34 de ani, din Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite