SLATINA:Pompierii supraveghează mănăstirile şi bisericile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SLATINA:Pompierii supraveghează mănăstirile şi bisericile
SLATINA:Pompierii supraveghează mănăstirile şi bisericile

Cu ocazia sărbătorii religioase “Adormirea Maicii Domnului”, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt sunt în alertă.

Ei au efectuat verificări la mănăstirile şi principalele lăcaşuri de cult din judeţ, pentru a prevenii incendiile. S-au controlat instalaţiile electrice, modalităţile de asigurare a evacuării persoanelor, locurile unde sunt amplasate sfeşnicele cu lumânări şi nivelul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă a personalului care deserveşte obiectivele religioase. Vor fi luate măsuri suplimentare la manifestarea de sărbătorire a sfinţilor martiri Brâncoveni ocrotitorii spirituali ai Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor ce se va desfăşura la Mănăstirea Brâncoveni.
“Recomandăm cetăţenilor să fie foarte atenţi cu lumănările aprinse, iar prin tot ceea ce fac să aibă un comportamenmt preventive. Dacă merg la biserică cu maşinile, să nu blocheze prin modul de parcare accesul autospecialelor de pompieri către lăcaşurile de cult” ne-a declarat Cristian croitoru, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite