UPDATE Şedinţa de judecată în cazul Bercea Mondial s-a suspendat. Interlopului i s-a făcut rău înainte de audierea CD-urilor cu interceptări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandu Anghel, cel mai bogat ţigan din Olt
Sandu Anghel, cel mai bogat ţigan din Olt

Procesul în care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este judecat pentru tentativă de omor, s-a amânat din nou astăzi. Interlopului i s-a făcut rău în sala de judecată, chiar înainte ca judecătorii Tribunalului Olt să audieze CD-urile cu interceptări.

UPDATE ORA 14.57 Bercea Mondial a acuzat stări de rău după ce şedinţa de judecată s-a reluat. „Eu nu pot să mai stau. Nu mă simt bine, sunt bolnav“, a spus el în faţa instanţei. La scurt timp acesta a leşinat în boxa acuzaţilor. Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a venit la Tribunalul Olt, medicii acordându-i interlopului îngrijiri medicale. „Pe lângă celelalte afecţiuni, clientul meu suferă şi de hepatită de tip B şi C. El urma un tratament, dar în această dimineaţă a uitat să ia pastilele.  A căzut din picioare în sală“, a spus Mariana Ştefan, avocata lui Sandu Anghel.
Tot la procesul de astăzi, avocaţii interlopului au solicitat recuzarea judecătoarei Diana Cotoi, însă după analizarea cererii, magistraţii Tribunalului Olt au respins-o ca nefondată. Şedinţa s-a reluat în jurul orei 13.20, în sală rămânând doar părţile din dosar şi avocaţii. Urmau să fie ascultate CD-urile cu interceptări, însă procesul s-a suspendat. Următorul termen din acest dosar va avea loc pe 5 decembrie.

ORA 14.16 Apărătoarea lui Sandu Anghel, Mariana Ştefan, a cerut iniţial la termenul de astăzi recuzarea judecătorilor.

Vom reveni cu amănunte!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite