Brastavăţu-Olt: A accidentat beat o femeie şi nu a observat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine că nu a observat când a accidentat-o pe victimă
Bărbatul susţine că nu a observat când a accidentat-o pe victimă

Un bărbat din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, riscă să ajungă la închisoare după ce a accidentat o femeie care circula regulamentar pe marginea străzii. Bărbatul conducea tractor prevăzut cu disc agricol şi consumase alcool înainte de a urca la volan.

Accidentul a avut loc zilele trecute, pe raza comunei Brastavăţu, judeţul Olt. Gheorghe M., în vârstă de 41 de ani, din localitate, conduce ape o uliţă din comună, în jurul orelor 17.50, un tractor neînregistrat prevăzut cu un disc agricol. La un moment dat, din cauza neatenţiei în conducere, acesta a accidentat-o cu partea spate a discului pe Carmen G., de 45 ani, tot din localitate, care se deplasa regulamentar pe stradă în calitate de pieton.

“Din verificările întreprinse, bărbatul a declarat că nu a observat victima şi nici ceea ce s-a întâmplat. După producerea accidentului, conducătorul tractorului s-a deplasat la domiciliu, unde a fost găsit ulterior de către poliţişti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se totodată şi probe biologice de sânge”, a declarat comisar-şef Mariana Tudor, purtător de cuvânt interimar al IPJ Olt.

Şoferul tractorului este acum acuzat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului soldat cu victime.
 


Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite