Prins în flangrant în timp ce lua bani de la o persoană pe care o şantaja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din oraşul Corabia, judeţul Olt, a fost prins în flagrant după ce a primit 4.000 de euro de la o persoană pe care o şantaja să îi dea 5.000 de euro pe motiv că, în urmă cu mai mult timp, fusese arestat din cauza acesteia.

În anul 2010, Tomis L. a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea un autoturism care îi aparţinea lui Marius N. Ulterior, în baza probelor administrate de poliţişti, la data de 15 ianuarie 2011, Judecătoria Corabia l-a condamnat pe Tomis L. la doi ani de închisoare cu executare, pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea unui autoturism neînmatriculat, se arată într-un comunicat de presă de joi al Poliţiei Române.

După executarea pedepsei, Tomis L. i-a pretins lui Marius N. 5.000 de euro, "contravaloare a executării pedepsei cu închisoarea", ameninţându-l cu moartea în situaţia în care nu-i primeşte. În 8 octombrie, Marius N. (28 de ani) a sesizat Poliţia oraşului Corabia, reclamând că, prin ameninţare şi şantaj, Tomis L. (40 de ani) i-a pretins 5.000 de euro pe motiv că, în urmă cu mai mult timp, a fost arestat din cauza acestuia.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în repetate rânduri, Tomis L. a intrat, fără drept, în locuinţa lui Marius N., ameninţându-i pe el şi pe familia sa pentru a-i plăti suma solicitată. În urma denunţului, în 17 octombrie a fost organizat un flagrant, Tomis L. fiind prins în timp ce primea 4.000 de euro de la denunţător. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Corabia cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj şi violare de domiciliu.

La acţiunea de prindere în flagrant au participat poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Corabia şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Olt, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Operaţiuni Speciale şi DGIPI, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite